We serve to make you feel HAPPIE


We zijn HAPPIE sponsor van King of the Court! 🏐🏆 Het meest spectaculaire beachvolleybal toernooi van de wereld, durven wij wel te zeggen. Van 25 t/m 28 augustus nemen de beste internationale (Olympische) beachvolleyballers van de wereld het tegen elkaar op om te strijden voor de titel Kings & Queens of the Court! Het stadion staat op het Jaarbeursplein en wij zijn van de partij met onze HAPPIE premium energy bars! 

HAPPIE is een stevige energiereep in vier smaken. Voedzaam en 100% natuurlijk. Ideaal dus voor sporters die willen presteren! Eén HAPPIE... en je kan weer door!

Hoe wordt je King of the Court?
Het gaat niet om twee teams die tegen elkaar spelen, maar om vijf teams die tegenover elkaar staan in een rotatiesysteem. Er is een Uitdagers- en een Kings-kant. De uitdagers serveren en punten kunnen alleen aan de Kings-kant gescoord worden. Als de Kings de rally winnen, krijgt het team een punt en blijft het aan de Kings-kant staan. Als ze verliezen, moeten ze het veld uit en sluiten ze in de wachtrij aan bij de andere teams. De uitdagers gaan naar de Kings-kant en strijden tegen het volgende team. Het team met de minste punten valt af wanneer de buzzer gaat.*

In totaal zijn er 3 rondes. Het team dat in de finaleronde als eerste 15 punten heeft, is King of the Court. Dit alles terwijl de klok tikt, dus er wordt snel en fel gespeeld. 

Hieronder alvast een voorproefje van dit waanzinnige event.


Lees alles over King of the Court op: