HAPPIE TO BE HERE!

 

Hoog op ons verlanglijstje stond het uitbrengen van een premium energy bar: HAPPIE. Gezond, voedzaam en natuurlijk, maar vooral ook écht lekker! Een energieboost voor je lijf én een genietmoment voor jou.

HAPPIE is een stevige goedgevulde reep. Precies wat je nodig hebt. Tussendoor, onderweg, of als je moet presteren of gaat sporten. Eén HAPPIE en je kan weer door!

HAPPIE is 100% natural happiness en 0% bullshit. Geen kunstmatige gedoe, daar doen we überhaupt niet aan bij PLUCK. De basis is fruit en noten. Door de zachte dadels is de reep voedzaam, lekker smeuïg en zoet genoeg. Geen toegevoegde suiker, uiteraard geen palmolie en -op de proteïnereep na- geen dierlijke producten. Hap voor hap puur natuur op handig zakformaat. In vier uiteenlopende smaken.

 

CHOCOLATE NUT BAR

De classic candybar met chocola en noten. Maar niet zo eentje die in een holle kies verdwijnt en je na 5 minuten alweer trek hebt. Met deze heb je écht even een momentje voor jezelf. We gebruiken pure premium cacao en niet te zuinig, voor de volle chocolalala experience.

SWEET CASHEW BAR

Een old school lekkere trek reep. Maar dan eentje zonder schuldgevoel daarna. De knapperige cashewnoten geven deze reep een extra stevige bite. Een echte notenreep, dat proef je! Go nuts, go vegan en go plucky wherever you go!

PROTEIN CRANBERRY BAR

Onze energy-deluxe reep. Tjokvol voedzame proteïne is deze reep ideaal voor, tijdens en na het sporten. Helpt bij het herstellen en versterken van je spieren. De reep heeft een toffy mondgevoel, daar zijn we heel tevreden over. Lekker kauwen, niet miauwen. De friszure cranberries geven nog een extra zest en een boost vitaminen en mineralen.

COCONUT GRANOLA BAR

Tasty tussendoortje met een exotische twist. De crunchy granola en snippers kokos geven deze reep extra bite en funky flavor. We gaan niet beweren dat je je meteen op een onbewoond eiland waant, voor dagdromen heb je vast geen tijd. Wat we wel beloven is dat je met een nieuwe bak energie helemaal klaar bent om je dag te plucken!

 

Wil jij ook een HAPPIE?

Je vind alle vier de smaken in de pluck.shop!