COOL NIEUWS!

Sinds kort is PLUCK de trotse eigenaar van Cool Bear®, bekend van de natuurlijke vruchtenlimonade. Het merk werd in 2012 door Ana Santiago op de markt gebracht en heeft in de afgelopen jaren een grote schare fans gecreëerd.

VERANTWOORDE KEUZE

Ook wij waren al snel bere-enthousiast :) Altijd goed om te zien als iemand zich met bevlogenheid inzet om betere producten in het schap te brengen dan het mainstream aanbod. Cool Bear® was de eerste vruchtensiroop die gebruik maakte van enkel de natuurlijke zoetstof Stevia. Stevia veroorzaakt geen tandplak, heeft geen invloed op de suikerspiegel en bevat geen calorieën. Dat was dus echt een aanwinst voor het assortiment!

Wat we nog meer heel tof vinden aan Cool Bear is dat het geen verdikkingsmiddel en kleurstof bevat. Verdikkingsmiddel is een verborgen suikerbom en kleurstof is sowieso alleen maar voor de show. Van kunstmatige toevoegingen krijgen we bij Pluck altijd een beetje jeuk. Moet dat nou? Nee, NATUURLIJK niet! 

100 % NATURAL HAPPINESS

Met de natuurlijke ingrediënten passen de limonades van Cool Bear daarom helemaal bij Pluck! Ana heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt om het merk persoonlijkheid en een gezicht te geven. De coole beer is zelfs in een mascotte tot leven gekomen. Een vrolijke stoere beer die het Pluck-team dan ook meteen in het hart gesloten heeft.

Vooralsnog blijft Cool Bear dus gewoon de vertrouwde Cool Bear, een verantwoorde keuze en een heerlijk frisse dorstlesser. De siropen zijn verkrijgbaar in tetrapak in de smaken Framboos-appel en cassis-appel en in jerrycan de smaken bosvruchten en mango-sinaasappel. Grote kans dat daar in de nabije toekomst nieuwe smaken bijkomen.

STAY COOL

Voor o.a horeca, groothandel zijn de Cool Bear® siropen, machines, bekers en kannen verkrijgbaar in onze B2B-online shop . Ook alle trouwe consumentenfans blijven we graag bedienen, al zal dat via andere verkoopkanalen zijn. Uiteraard kunnen ze Cool Bear ook krijgen bij diverse pretparken, dierentuinen, speellocaties en sportverenigingen.

 

Luister ook naar de Pluck&PLAY met Ana Santiago  
Hoe een ambitieuze droom een cool bear® werd… 
Cool Bear limonade